luni, 26 noiembrie 2007

Jandarmii au prins în flagrant doi CFR-işti ce furau motorină în Gara Fălticeni


Actualitate



vagoane_cisterna_petrol.jpgO patrulă din cadrul Secţiei de Jandarmi Fălticeni, care executa serviciul de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţii, a observat la aproximativ 700 de metri de staţia C.F. Fălticeni două persoane care scoteau combustibil din rezervorul unei locomotive. Jandarmii fălticeneni i-au identificat pe cei doi ca fiind C. C, în vârstă de 51 ani şi M. I, în vârstă de 45 ani, ambii angajaţi ai CFR S.A.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.J.J.Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, colegii fălticeneni i-au adresat o serie de întrebări lui M. I. Privind furtunul din material plastic şi cele două recipiente conţinând 13 litri motorină găsite asupra sa, iar acesta a recunoscut că a sustras combustibilul cu complicitatea colegului său. În urma verificărilor efectuate în prezenţa şefului Gării Fălticeni, jandarmii au descoperit la mai puţin de 50 de metri de calea ferată încă două canistre conţinând fiecare câte 20 litri de motorină.

Jandarmii din Fălticeni au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

0 comentarii: