luni, 26 noiembrie 2007

Volei, Divizia A2-Est >> Rezultat şoc. CSMU LPS Suceava îngenunchează pe Ştiinţa Bacău!


Sport



CSMU LPS Suceava – Ştiinţa Bacău 3 – 1 (25 – 21, 25 – 20, 19 – 25, 25 – 15)

volei-antrenor Victor PancuSucevenii s-au temut foarte mult de acest meci, având în vedere rezultatele obţinute de gruparea băcăuană în această ediţie de campionat. Cu toate acestea, elevii lui Victor Pancu s-au mobilizat exemplar şi au obţinut o victorie meritată, primind şi aplauzele unui public sufletist.

Primul set a fost şi cel mai disputat şi a contat foarte mult în desfăşurarea ulterioară a partidei. Sucevenii i-au surprins prin plasament pe băcăuani şi s-au impus cu 25-21. În setul doi, gazdele au prins curaj, coroborat cu o formă fizică foarte bună, şi au câştigat cu 25-20.

Chiar dacă a pierdut setul trei cu scorul de 19-25, era clar pentru toată lumea că CSMU LPS Suceava nu avea cum să scape victoria, profitând mai ales de nervozitatea excesivă din tabăra oaspeţilor. Băcăuanilor nu le-a ieşit mai nimic, astfel că băieţii lui Pancu s-au impus categoric în setul patru, 25-15.

De remarcat evoluţia foarte bună a lui Giurcă, omul meciului în opinia noastră, dar şi a căpitanului Andrei Sasu, cel care a fost un adevărat coordonator pentru echipa suceveană. De asemenea Petrariu a avut o evoluţie peste aşteptări. Din lotul echipei gazdă au mai făcut parte Rusu, Orăşanu, Maxim, Cucuruzeac, Prodan, Ilaş şi Ursachi.

Prestaţia din această partidă a tinerilor voleibalişti antrenaţi de Victor Pancu poate fi considerată şi o răsplată pentru tehnicianul sucevean, a cărui muncă de aproape trei ani cu actualii componenţi ai echipei începe să dea rezultate. În orice caz, pentru a ne putea gândi la o promovare în elita voleiului sucevean ar mai fi nevoie de ceva. De bani!

0 comentarii: