luni, 26 noiembrie 2007

O falsă scrisoare a primarului Lungu, şeful PNL Suceava, a fost distribuită în Suceava şi Siret


Politica



Scrisoarea falsa>click pe imagine pentru marire< Biroul Electoral Judeţean Suceava a admis plângerea formulată de PNL­ S­uceava privind falsa scrisoare atribuită primarului liberal al Sucevei, Ion Lungu, prin care acesta ar cere alegătorilor să voteze un alt partid la alegerile europarlamentare şi a dispus încetarea difuzării, interzicerea şi conservarea materialelor electorale de autorităţile de ordine publică.

O falsă scrisoare atribuită primarului liberal al Sucevei a fost distribuită în noaptea de vineri spre sâmbătă în oraşele Suceava şi Siret, iar primarul Ion Lungu a depus plângeri atât la Poliţie, cât şi la BEJ. În plângere, Ion Lungu, care este şi preşedinte al Organizaţiei judeţene Suceava a PNL susţine că prin aceste materiale se încearcă denigrarea imaginii sale şi a organizaţiei pe care o conduce.

BEJ Suceava a admis plângerea şi a dispus încetarea difuzării materialelor electorale, interzicerea acestora, înlăturarea şi conservarea lor de autorităţile de ordine publică. Până duminică dimineaţa câteva sute de scrisori cu mesajul menţionat fuseseră deja transmise în cele două oraşe.

0 comentarii: