marți, 26 februarie 2008

Un tânăr la forţat pe un elev să facă schimb de adidaşi


Actualitate



Cornaci Bogdan Membrii unei patrule de jandarmi, ce executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în apropierea Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul Suceava au fost sesizaţi luni, la ora17:00 de către un elev despre faptul că în urmă cu câteva minute a fost deposedat de adidaşii cu care era încălţat. „Având în vedere semnalmentele indicate de elev, membrii patrulei l-au identificat în scurt timp pe făptuitor, constatând că acesta se numeşte B. Petru Liviu, de 18 ani, din municipiul Suceava” precizează purtătorul de cuvânt al IJJ Suceava, locotenent Bogdan Cornaci.

Acesta menţionează că, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că elevul, în vârstă de 16 ani, a părăsit curtea liceului în pauză şi s-a deplasat la un magazin din apropierea instituţiei de învăţământ pentru a-şi cumpăra de mâncare.

Imediat cum a traversat strada, a fost acostat de B. Petru Liviu, care, sub presiunea ameninţărilor, i-a solicitat să-l însoţească în spatele unui bloc. Ajunşi aici, agresorul l-a ameninţat cu acte de violenţă pe elev, solicitându-i să se descalţe şi să-i dea adidaşii pe care îi purta. Apoi B. Petru Liviu şi-a forţat victima să încalţe adidaşii săi. După efectuarea schimbului, făptuitorul l-a ameninţat încă o dată pe elev să nu povestească nimănui cele întâmplate şi s-a lăudat unor prieteni cu noua achiziţie.

Adidaşii au fost restituiţi elevului, iar făptuitorului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

0 comentarii: