marți, 26 februarie 2008

FC Cetatea Suceava, “somată” să ajungă în divizia B



Echipa de fotbal FC Cetatea Suceava va beneficia din plin de finanţare din partea municipalităţii sucevene, dar numai dacă va ajunge în divizia B.

Acesta este principalul indicator de performanţă trasat echipei de primarul Sucevei, Ion Lungu, în cadrul întâlnirii de marţi dimineaţă, cu preşedintele clubului de fotbal, Dumitru Moldovan şi antrenorul principal Marian Pană.

“Dacă echipa va reuşi să promoveze în divizia B, îi asigur că vor beneficia la timp de toate finanţările necesare acestei activităţi sportive. Promovarea e cel mai bun indicator al performanţei echipei. În caz contrar, vor primi doar o parte din banii prinşi în buget pentru că nu vor mai avea prime de joc şi vor avea penalităţi la contractele făcute”, a declarat şeful municipalităţii sucevene.

Pentru anul acesta, Consiliul Local Suceava a aprobat alocare sumei de 15 miliarde de lei vechi pentru sprijinirea fotbalului, din care 5 miliarde de lei reprezintă suma preconizată a fi încasată din taxa de sport, impusă în urmă cu doi ani.

0 comentarii: