joi, 20 martie 2008

Dumitru Moldovan este convins că omul de afaceri Dan Ostahie va investi din vară la Cetatea

Rezultatele bune ale Cetăţii Suceava şi iminenta promovare a echipei în eşalonul secund par să-l fi convins pe omul de afaceri Dan Ostahie să investească la gruparea de pe Areni. De altfel, grupul Altex sprijină şi în acest moment formaţia suceveană, o implicare mai mare fiind condiţionată de promovarea echipei în Liga a II-a şi de dorinţa de a realiza performanţe la Suceava.

“Avem o relaţie foarte bună cu dl Ostahie şi sunt şanse în proporţie de 100% ca din vară să se implice în sprijinirea echipei. De fapt, dumnealui şi acum ne ajută, dar din vară va fi altceva. Juriştii noştri vor discuta şi vom vedea care va fi forma de sprijin a dlui Ostahie”, a declarat preşedintele Cetăţii Suceava.

Dumitru Moldovan speră ca implicarea financiară a lui Dan Ostahie la Cetatea să nu depindă de rezultatele alegerilor locale din luna iunie. “Eu nu mă pricep la politică şi nici nu fac politică. Sper totuşi ca venirea dlui Ostahie să nu depindă de cine va ieşi primar”, a precizat preşedintele grupării din Areni. Dumitru Moldovan a mai spus că actualul primar, dl Ion Lungu, a sprijinit mult fotbalul sucevean, motiv pentru care şi-ar dori ca acesta să obţină un nou mandat. ”Dl Lungu şi Consiliul Local Suceava ne-au ajutat mult. Cred că ar fi bine pentru noi dacă şi pe viitor vom beneficia de un asemenea sprijin”, a încheiat preşedintele Cetăţii.