joi, 20 martie 2008

„Un duş rece binevenit”

Jocul neconvingător prestat de Cetatea în ultimele două partide de pe teren propriu nu a lăsat fără reacţie conducerea clubului de pe Areni. Preşedintele grupării sucevene, Dumitru Moldovan, consideră că înfrângerea cu Ceahlăul II – prima a sezonului – este „un duş rece binevenit” printre jucători. „Ultimul eşec ne-a adus cu picioarele pe pământ.

Nu trebuie să facem însă un caz aparte din acest insucces, dar nici să-l trecem cu vederea. Jucătorii sunt oarecum lipsiţi de motivaţie din pricina avantajului confortabil din fruntea clasamentului, lucru ce se reflectă în atitudinea de pe teren”, a explicat oficialul Cetăţii. Acesta a menţionat că eficacitatea formaţiei sucevene este influenţată în mare parte de absenţele din compartimentul ofensiv. „Am slăbit în faza de atac din cauza deselor accidentări pe care le-au suferit Dicher, Colban sau Pandele, motiv pentru care am reuşit să înscriem puţine goluri în partidele jucate în retur pe teren propriu”, a spus Dumitru Moldovan.

Dacă în prima jumătate a sezonului, formaţia suceveană a obişnuit publicul local cu o medie de aproximativ 3 goluri pe meci, în partea secundă a campionatului, „galben-albaştri” se pot lăuda cu doar două reuşite în poarta adversarilor veniţi pe Areni, ambele din faze fixe.