joi, 20 martie 2008

Fotbal. Juniori >> LPS Suceava urcă pe locul secund


Sport



fotbal tineret Sâmbătă, 16 martie, s-au disputat partidele etapei a XV-a din cadrul Campionatului de Juniori „C”, născuţi în 1993. În prim planul rundei au stat două meciuri: CS „Şcoala de Fotbal” Rădăuţi – CSŞ Rădăuţi şi AS Juventus Fălticeni – LPS I Suceava.

În primul dintre ele, liderul CSŞ Rădăuţi au făcut o adevărată demonstraţie de fotbal pe terenul grupării concitadine CS „Şcoala de Fotbal”, învingând în final cu un neverosimil 15-0. „Avem parte de o generaţie de excepţie, alături de care muncesc de patru ani. Sper să ajungem în ligile superioare, mai ales că şi condiţiile noastre de pregătire s-au îmbunătăţit în ultima perioadă. Am reuşit să obţinem o sponsorizare din partea domnului Daniel Alexandru Marcu, prin intermediul căruia am recondiţionat vestiarele şi vom achiziţiona un rând de echipament de joc”, a precizat antrenorul Viorel Stoica.

Derby-ul etapei s-a jucat însă la Fălticeni, acolo unde echipa locală, AS Juventus a pierdut cu 0-1 întâlnirea jucată în compania celor de la LPS I Suceava, rezultat în urma căruia cele două formaţii au făcut rocada pe podiumul clasamentului.

Iată rezultatele complete ale rundei a XV-a şi clasamentul:

clasament