marți, 18 martie 2008

Fotbal, Liga a IV-a >> Rapid CFR Suceava rămâne lider datorită golaverajului


Sport



Derby-ul etapei s-a disputat la Vatra Dornei, acolo unde a poposit liderul Rapid CFR. A fost un meci tare, cu două reprize distincte. În prima parte, oaspeţii au profitat de două greşeli în apărarea dornenilor şi în minutul 19, scorul era 0-2. Gazdele au început bine repriza a doua şi au reuşit egalarea în minutul 57. Au urmat scene penibile. Faulturi repetate din partea dornenilor, trei dintre jucătorii gazdă primind cartonaşe roşii pentru cumul de galbene, iar un al patrulea, Paraschiv, primind roşu direct. Nu s-au lăsat mai prejos nici rapidiştii, care l-au pierdut pe Romaniuc, eliminat din joc. În superioritate numerică, feroviarii au mai marcat de două ori şi au câştigat categoric disputa de la Vatra Dornei.

În urma acestor rezultate, Rapid CFR rămâne pe primul loc, la egalitate de puncte cu Cetatea II, dar cu un golaveraj mai bun.

Un alt meci tensionat al etapei s-a desfăşurat la Pătrăuţi, unde gazdele au terminat partida în doar 8 jucători. N. Holca, N. Niga şi Em. Romaş au fost eliminaţi, iar Florconstruct a pierdut cu 1-2 jocul, după ce la pauză a fost 1-1.

clasament 3.JPG