joi, 1 mai 2008

PSD susţine că Flutur a fost clonat în laboratoarele PD-L


Social democraţii resping acuzele democrat liberalilor potrivit cărora PSD s-a aflat în spatele lansării drept candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean a unei persoane cu nume identic cu cel al liderului PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, candidatură care a fost retrasă ulterior, şi susţin cu tărie că Flutur doi a fost clonat „în laboratoarele secrete ale PD-L în stil securist”. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popovici, a declarat că PSD se dezice în totalitate de telenovela „Uite Flutur, nu e Flutur”, arătând că după cum a fost creat şi controlat acest eveniment el a avut rolul de a-l victimiza pe Gheorghe Flutur de la PD-L, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean.

„Este un caz clar de autovictimizare”

„Dacă ne-am lua şi după declaraţia de la Botoşani la lansarea candidatului de primar când Gheorghe Flutur spunea că va fi primăvara fluturilor atunci parcă am avea o imagine şi mai clară asupra acestui caz şi asupra cui este în spatele lui cu adevărat. Nu se poate să-ţi fabrici în laboratoarele secrete în stil securist singur asemenea cazuri iar apoi să le arunci în curtea PSD-ului. Sunt cazuri similare şi în alte judeţe nu ştim cine este şi dacă este cineva în spatele lor însă la Suceava este clar un caz de autovictimizare. PD-L s-a autodepăşit în scenarii delirante iar pe zi ce trece Flutur rămâne tot mai singur în propriul partid”, a declarat Popovici. El a mai adăugat că Gheorghe Flutur are un singur „duşman” în acest moment şi anume electoratul „pe care l-a trădat cu promisiunile deşarte din 2004”.

Popovici afirmă că în 1996 Flutur lipea afişe cu Ion Iliescu

Vicepreşedintele PSD Suceava a criticat limbajul folosit de liderul democrat liberal amintind de unele cuvinte din vocabularul acestuia precum pufoaice comuniste, CUASC-uri, colhozuri sau basca lui Iliescu. Popovici i-a reamintit lui Flutur că în 1996 când era şef de ocol silvic „lipea afişe cu Ion Iliescu” iar în 1990 când Iliescu era pe baricadele Revoluţiei „Flutur se ascundea după sălcii pe malul Prutului”. „El a fost promovat şi adus de la Botoşani în calitate de activist de bază al PCR, tot de aceia pe care el astăzi îi blamează. Aşteptăm momentul în care domnul Flutur să aibă răbdarea de a sta mai mult de un mandat sub doctrina aceluiaşi partid”, a mai spus Popovici.