vineri, 9 ianuarie 2009

Relu Fenechiu, alungat de la Suceava


Senator PNL: Interimatul lui Relu Fenechiu la conducerea PNL Suceava a expirat

Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan a declarat, vineri, că interimatul de şase luni al deputatului de Iaşi Relu Fenechiu la conducerea organizaţiei sucevene s-a încheiat şi că va solicita Delegaţiei Permanente numirea altui preşedinte interimar până la organizarea alegerilor în organizaţie.

Prodan a spus, într-o conferinţă de presă, că perioada de interimat a lui Relu Fenechiu a expirat.

El a arătat că, potrivit Statutului, perioada de interimat este de şase luni, iar Relu Fenechiu a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei în data de 9 iulie.

"Nu e cazul să mai vină să ne dea sfaturi", a spus Prodan, care a precizat că în mandatul de preşedinte interimar al organizaţiei PNL Suceava Relu Fenechiu a participat la patru şedinţe ale Biroului Permanent Judeţean şi că nu s-a simţit o revigorare a activităţii filialei.

"Nu merge treaba bine în organizaţie", a spus senatorul liberal, care a menţionat că va solicita Delegaţiei Permanente a partidului să numească un alt preşedinte interimar până la organizarea alegerilor interne.

Deputatul Relu Fenechiu a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PNL Suceava după ce, în luna iulie, mandatul fostei conduceri interimare a organizaţiei a încetat.

Organizaţia PNL Suceava a rămas fără preşedinte în februarie 2008, după ce liderul ales, primarul Sucevei, Ion Lungu, a decis să se înscrie în PDL.