marți, 17 iulie 2007

Deputatul Dumitru Pardău confirmat în funcţia de preşedinte al PLD Suceava

Deputatul Dumitru Pardău confirmat în funcţia de preşedinte al PLD Suceava

Sunday, 15 July 2007

ImageFuncţia de interimat deţinută de deputatul Dumitru Pardău ca preşedinte al organizaţiei judeţene PLD Suceava a devenit una certă după ce acesta a fost confirmat în urma alegerilor, de altfel fiind şi singurul candidat.

În faţa a peste 1100 de delegaţi prezenţi la Conferinţa judeţeană de alegeri a PLD Suceava, Dumitru Pardău a declarat că îşi propune ca în acest judeţ PLD să ajungă între primele două forţe politice, şi să obţină cel puţin 15 la sută din voturi la alegerile europarlamentare.

O altă ţintă a preşedintelui PLD Suceava este câştigarea a minim 30 de primari la viitoarele alegeri locale şi, împreună cu PD, să obţină, la viitoarele alegeri parlamentare, jumătate din numărul parlamentarilor ce revin judeţului.

Dumitru Pardău a mai afirmat că PLD doreşte să fie un competitor serios şi pentru Consiliul Judeţean, şi a mai precizat că din funcţia de preşedinte al PLD Suceava va milita pentru schimbarea structurii clasei politice, pentru a se scăpa de linguşeala din campania electorală şi de aroganţa de după alegeri.

În prezent, organizaţia judeţeană a PLD numără 6400 de membri.

0 comentarii: