marți, 17 iulie 2007

PSD „concurează” pentru câştigarea premiului PNL privind realizările guvernării

PSD „concurează” pentru câştigarea premiului PNL privind realizările guvernării

Monday, 16 July 2007

ImagePreşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Suceava, Virginel Iordache, a anunţat luni, că are deja răspunsurile la toate întrebările pe care liberalii suceveni le-au lansat către populaţia Sucevei, în cadrul unui concurs ce va avea ca finalitate o serie întreagă de premii în bani şi excursii. Virginel Iordache a ironizat-o luni, pe preşedinta Organizaţiei municipale a PNL, Angela Zarojanu, spunând într-o conferinţă de presă că cele mai mari realizări, după care „umblă” liderii PNL să vadă dacă sucevenii ştiu ceva de ele, sunt de fapt zecile de nerealizări ale administraţiei Ion Lungu.

Virginel Iordache a menţionat printre „realizări”, creşterea taxelor şi impozitelor cu 27 la sută, împovărarea bugetului local cu 150 de miliarde de lei, nerealizarea Planului Urbanistic General al Sucevei, incapacitatea de a aduce bani din fonduri externe şi introducerea de noi taxe, cum ar fi taxa pentru sport şi taxa pentru salubritate.

Virginel Iordache a mai spus că printre principalele realizări ale administraţiei Lungu se pot număra şi asfaltarea preferenţială a unor străzi, contractarea de lucrări fără licitaţie publică, precum şi atribuirea inechitabilă de fonduri la şcolile din Suceava.

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava susţine că va câştiga concursul lansat de PNL Suceava în urmă cu o săptămână, prin care sucevenii sunt chemaţi să spună care sunt adevăratele realizări ale administraţiei Ion Lungu, concurs dotat cu premii în bani şi excursii la munte şi la mare.

0 comentarii: