joi, 28 februarie 2008

A vrut sa se arunce in fata trenului

Un sucevean de 31 de ani, bolnav psihic, a vrut sa se arunce dezbracat in fata trenului, intre localitatile Poiana Ilvei si Magura Ilvei, din Bistrita-Nasaud, insa a fost oprit de jandarmi, transmite corespondentul ROMPRES.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, Georgeta Casvan, a declarat, miercuri, ca trecatorii au semnalat jandarmilor cum ca un barbat dezbracat se plimba pe calea ferata, in zona carierei de piatra de la Magura Ilvei. Jandarmii s-au deplasat la fata locului si au gasit, la intrarea intr-un tunel, hainele barbatului, impaturite cu grija.

La iesirea din acel tunel, barbatul a fost imobilizat si tras de pe calea ferata, chiar cu cinci minute inainte ca un tren accelerat sa treaca pe acolo. Giani Nicu G., originar din localitatea Putna, judetul Suceava, a fost transportat la politie si apoi la medic, pentru a primi ingrijirile necesare.

In acest moment se afla internat la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud, fiind diagnosticat cu schizofrenie.

0 comentarii: