marți, 30 septembrie 2008

Boxerii suceveni îşi demonstrează valoarea


Sportivii de la CSM Bucovina Suceava au dorit să se lupte cu cei din compania celor din Ardeal, în cadrul Campiontelor Naţionale. După o întâlnire directă cu ardelenii, sucevenii au cedat în direct la Arad, elevii antrenorilor suceveni au dorit să se revanşeze în faţa moldovenilor. Aşa cum era de aşteptat, boxerii suceveni au reuşit să se descurce în faţa unor luptători mult mai titraţi aparţinând cluburilor de la Farul Constanţa, Daewoo Mangalia şi CS Ianca Brăila. Andrei Bejinariu s-a descurcat în faţa sudiştilor, la fel cum a făcut şi Neculai Bejinariu în disputa cu Dorin Patracioc. Pugiliştii suceveni şi-au demonstrat valoarea fiind aplaudaţi la scenă deschisă de suporterii gazdă.

Probabil că sportivii suceveni s-ar fi “desfăşurat” mai mult la Arad, faptul că au fost peste adversarii lor în finala mică a Campionatelor Naţionale pe echipe a arătat că au valoare. Nu reprezintă niciun secret faptul că sucevenii Andrei Bejinariu şi Neculai Berariu şi-au croit drum către marea performanţă, Moldova câştigând pe final competiţia pugilistică.

“Pentru faptul că am avut ocazia să ne luptăm cu tinerii pugilişti din sudul Moldovei, colegii noştri într-o dispută cu ardelenii, acest lucru reprezintă o chestier de excepţie. Sunt absolut convins de faptul că moldovenii s-ar fi descurcat mult mai bine în tur” a declarat antrenorul echipei CSM Florconstruct Suceava, Doru Iftime.