joi, 20 decembrie 2007

CFR Călători a extins programul "Trenurile zăpezii"

Mareste poza trenurile zapezii

CFR Călători a extins programul „Trenurile Zăpezii 2007-2008”, introducând mai multe zone de interes turistic din ţară, cu legături din Bucureşti spre Valea Prahovei, din Iaşi spre Vatra Dornei şi spre Adjud, iar din Braşov spre Craiova, Suceava, Cluj Napoca şi retur.
Potrivit unui comunicat de presă emis, miercuri, de Ministerul Transporturilor, programul de iarnă „Trenurile Zăpezii 2007-2008” este funcţional din prima parte a lunii decembrie. Oferta tarifară pentru călătoriile cu „Trenurile Zăpezii” se adresează grupurilor formate din minim 10 persoane cu reduceri între 25 şi 30% şi tinerilor sub 26 de ani cu reduceri de 20% din tariful de tren persoane şi tariful suplimentului de tren.

Celelalte categorii de călători pot opta pentru Cartea VSD. În cazul călătoriilor de week-end, prin aceasta se acordă o reducere de 50% din tariful tren persoane (elevii beneficiind de o reducere de 60%). Acest bilet dă dreptul la câte o călătorie dus-întors, în perioada de valabilitate, pe o rută la alegere, la fiecare sfârşit de săptămână.

Pentru evitarea aglomeraţiei, CFR Călători recomandă pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea se pot achiziţiona de la toate casele de bilete din gări şi din agenţiile de voiaj CFR cu o anticipaţie de 30 de zile. De asemenea, rezervarea poate fi făcută şi telefonic în ziua plecării trenului.

0 comentarii: