joi, 20 decembrie 2007

Goian: E momentul potrivit să plec de la Steaua


Fundaşul stelist Dorin Goian a declarat că acum este momentul potrivit pentru a pleca de la Steaua în străinătate, dar a precizat că preţul cerut pe el de finanţatorul Gigi Becali, zece milioane de euro, este prea mare, în comparaţie cu suma cerută pentru Nicolae Dică, cinci milioane de euro.

"Cred că este momentul potrivit pentru a pleca. Ştiu că au fost unele oferte în acest sens, însă nu depinde numai de mine, mai trebuie să vrea şi Steaua să mă vândă. Sincer, cred că e prea mare preţul. Zece milioane este mult, trebuie să fim realişti. Mai ales dacă ne gândim că pe Dică, care este atacant şi golgheterul echipei, se cer cinci milioane", a spus Goian, pentru ediţia de joi a ziarului Monitorul de Suceava.

Jucătorul stelist a adăugat că s-a simţit ca un erou după golul victoriei din meciul cu Olanda, din preliminariile CE 2008, deoarece a făcut o ţară întreagă fericită şi că bulgarul Dimitar Berbatov a fost atacantul care l-a chinuit cel mai mult. Goian a afirmat că a adunat peste 50 de tricouri de la adversari, printre cele mai importante fiind cele ale lui Van Nistelrooy, Berbatov, Luis Fabiano, Yakubu sau Mathijsen, dar şi mănuşile lui Lobonţ. El a subliniat că din Liga I îi plac fratele său, Lucian, Zapata, Dică, Didi, Tony şi Ştefan Radu.

Fundaşul stelist a menţionat că imediat după victoria din derbiul cu Dinamo, şi-a găsit maşina în parcare zgâriată de la un capăt la celălalt. Goian povesteşte că a mai fost protagonistul unui incident în trecut, când se afla cu soţia într-un Mall din Bucureşti şi a fost agresat verbal de un grup de suporteri ai unei echipe rivale.

Goian spune că i-a fost greu să răzbată în fotbalul mare, deoarece nu a fost un talent nativ precum Mutu sau Dică şi nici nu a fost propulsat de vreun impresar. El a adăugat că nu a avut timp să investească în afaceri, dar că a cumpărat două apartamente în Bucureşti şi o parcelă de pământ la Bacău, intenţionând să achiziţioneze şi un teren pentru casă la Suceava.

Fundaşul FC Steaua crede că nu a fost vina lui Mihai Guriţă pentru faptul că nu a fost păsatrat la Steaua, deoarece merita să i se acorde o şansă şi ar fi ajutat mult echipa.

Dorin Goian a acordat declaraţii sursei ciatate, deşi toţi jucătorii stelişti susţin că se află în silenzio stampa până la finalul anului.

0 comentarii: