joi, 20 decembrie 2007

Rugbi. Divizia Naţională >> CSM Bucovina Suceava vrea să încheie anul cu un succes


Sport



CFR Braşov – CSM Bucovina Suceava, joi, ora 11

C-tin Vlad Joi se încheie meciurile anului 2007 din Divizia Naţională. În prima etapă a play-out-ului, formaţia locală de rugbi, CSM Bucovina Suceava, întâlneşte în deplasare pe CFR Braşov. O partidă din play-out a avut deja loc, RC Bârlad învingând Poli Iaşi cu 13-12.

Rugbiştii antrenaţi de Constantin Vlad au plecat de ieri la Braşov, meciul urmând a avea loc pe stadionul “Parcul Copilului” cu începere de la ora 11.

În sezonul regulat, sucevenii s-au impus în ambele partide, de fiecare dată câştigând cu bonus, 41-17 în tur şi 24-14 în retur.

Din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile, întâlnirea a fost în pericol de a nu se mai disputa, dar antrenorul Constantin Vlad a confirmat faptul că partida se va desfăşura conform programării iniţiale. Mai mult decât atât, tehnicianul sucevean a declarat că formaţia lui merge la Braşov pentru a câştiga. “Într-adevăr, i-am învins pe cei de la CFR în ambele jocuri din campionat, dar fiecare meci are istoria lui. Băieţii sunt foarte bucuroşi de suplimentarea bugetară care am primit-o de curând.

A fost un gest unic, iar pentru asta noi trebuie să răspundem prin rezultate cât mai bune. Trebuie să promovăm aşa cum se cuvine imaginea Sucevei. Sper să încheiem anul cu o victorie. Îi cunoaştem foarte bine pe braşoveni, le ştim punctele forte şi cele slabe, dar trebuie să ne adaptăm la starea terenului a vremii şi bineînţeles a manierei de arbitraj” – a precizat Constantin Vlad.

Pentru întâlnirea cu CFR Braşov, antrenorul bucovinenilor îi va avea la dispoziţie şi pe doi dintre oamenii din “trupa de intervenţie”: Bortă şi Croitoru.

În faza a doua a Diviziei Naţionale, respectiv în play-off şi play-out, toate echipele pleacă având şanse egale, adică de la 0 puncte. Constantin Vlad crede că, din seria play-out-ului, cele mai puternice formaţii sunt: Poli Iaşi, Bucovina Suceava şi Olimpia Bucureşti.

Play-out

Etapa 1

Sâmbătă, 8 decembrie

RC Bârlad – Poli Iaşi 13-12

Joi, 20 decembrie


RC Griviţa – CS Olimpia Bucureşti (stadion Parcul Copilului, ora 13) CFR CSU Braşov – CSM Bucovina Suceava (stadion CFR, ora 11)

Arbitru: Gabriel Seitan

Judecători de margine: Vlad Iordăchescu şi Şerban Cristian

Clasament

1. RC Bârlad 1 1 0 0 13-12 0pb 4p

2. Poli Iaşi 1 0 0 1 12-13 1pb 1p

3. Bucovina Suceava 0 0 0 0 0-0 0pb 0p

4. Olimpia Bucureşti 0 0 0 0 0-0 0pb 0p

5. RC Griviţa 0 0 0 0 0-0 0pb 0p

6. CFR Braşov 0 0 0 0 0-0 0pb 0p

0 comentarii: