duminică, 16 decembrie 2007

PD-L va fi dat afară din sediul PSD


Politica



marza gavrilPreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a declarat, vineri, că filiala pe care o conduce intenţionează să amenajeze sediul de campanie în spaţiul în care funcţionează acum PD Suceava (viitorul PD-L Suceava). Preşedintele a spus că doreşte să se clarifice cât mai repede cine va conduce organizaţia noului partid rezultat din fuziunea prin absorbţie a PLD în PD, pentru a şti cu cine discută PSD despre preluarea spaţiului respectiv. Mîrza a arătat că va delega o persoană „cu responsabilităţi” care să poarte discuţiile cu viitorul şef al PD-L Suceava, care va fi senatorul Gheorghe Flutur.

Preşedintele PSD Suceava a adăugat că nu va putea participa la aceste negocieri pentru că are alte lucruri mai importante de făcut în perioada următoare. Mîrza a ţinut să sublinieze că spaţiul în care funcţionează în prezent organizaţia PD ar urma să fie folosit de PSD în campania electorală ca sediu de campanie.

El a mai spus că dacă PD-L va dori să rămână în acest spaţiu va trebui să achite o chirie la nivelul pieţei astfel încât, cu banii obţinuţi, PSD să poată închiria în alt imobil un spaţiu pentru sediul de campanie.

PD a stat până acum, în chirie, în sediul PSD din centrul Sucevei.

0 comentarii: