joi, 3 ianuarie 2008

Concursul “Laureaţii anului 2007” şi-a desemnat câştigătorii din rândul cititorilor


Sport



Alina Petroaie din Suceava a luat premiul I. Suceveanca în vârstă de 27 de ani este o fană a echipei naţionale de fotbal şi a lui Cristi Chivu în special

Concursul “Laureaţii anului 2007 în sportul sucevean” s-a încheiat. În cele aproape trei săptămâni în care au fost publicate taloanele de concurs, numeroşi cititori au lăudat iniţiativa noastră, dovadă că sportul sucevean prezintă interes în rândul publicului. Cu toţii de dorim ca performanţele din 2007 să fie inferioare celor din 2008. Nu neaparat în ideea de a avea redactorii de sport mai multe subiecte. Sportivii suceveni merită mai multă atenţie iar noi am încercat în acest an să ajungem la nivelul performanţelor realizate de ei. Dacă am reuşit sau nu, asta rămâne de văzut.

În comparaţie cu alte judeţe ale ţării, Suceava se poate mândri cu doi sportivi calificaţi deja la Jocurile Olpimpice de la Beijing. Cristina Casandra şi Alexandru Bodnar vor fi acolo. Aşa cum îi ştim noi, suntem convinşi că vor aduce onoare cluburilor pe care le reprezintă. Va fi un motiv în plus să urmărim competiţia numărul 1 a anului care urmează.

În 2007, handbalul local a dovedit că rămâne un sport iubit în Suceava. Rezultatele obţinute de CS Universitatea au fost peste aşteptări. Locul 9 în ediţia trecută de campionat şi un onorabil loc 6 la finalul turului din actuala stagiune. De nenumărate ori am văzut sala de la LPS arhiplină. Echipa ca Steaua, HCM Constanţa sau Dinamo nu doar ne-au vizitat oraşul ci dimpotrivă, au constatat pe propria piele că trebuie să trudească din greu pentru a învinge.

Fotbalul a fost un capitol aparte în acest an. După ce a lăcrimat la jumătatea anului, când Cetatea Suceava a retrogradat în Liga a III-a, acum priveşte ţanţos din postura de lider al eşalonului trei. Chiar dacă au retrogradat băieţii lui Marian Pană au dovedit în prima parte a campionatului că merită mult mai mult. Au dominat categoric seria din care fac parte iar din 2008 sunt convins că vom vedea un alt fotbal pe “Areni”.

Nici voleiul nu a lăsat de dorit. Considerat de mulţi dintre iubitorii sportului a de ramură aflată în moarte cerebrală, voleiul sucevean a demonstrate că are resurse importante. Faptul că băieţii lui Victor Pancu au reuşit să se califice în faza a II-a a competiţiei este de apreciat, mai ales în condiţiile în care banii au lipsit de cele mai mule ori.

Aşadar anul 2007 ne-a arătat încă o dată că judeţul Suceava are potenţial. Victoriile şi înfrângerile din acest an râmân. Aşteptăm acum succesele din 2008.

Pentru a dovedi că suntem alături de tot ceea ce înseamnă sportul sucevean, am realizat concursul “Laureaţii anului 2007 în sportul sucevean”. Am adunat reuşitele şi acum împărţim premiile.

Alina Petroaie merge ori de câte ori are ocazia la evenimentele sportive din Suceava

Alina Petroaie din Suceava a câştigat concursul organizat de “Crai Noi”. În vârstă de 27 de ani, ea s-a declarat a fi un impresionată de iniţiativa noastră. “Nu credeam că voi câştiga . Am participat la multe conucrsuri dar niciodată nu am luat vreun premiu” a spus Alina. Câştigătoarea noastră a trimis pe adresa redacţiei mai multe taloane de concurs iar unul dintre acestea s-a dovedit a fi mai norocos. La secţiunea “ Sportivul sucevean al anului 2007”, Alina Petroaie i-a nominalizat în ordine pe: Cristina Casandra, Andrei Giurcă, Ionel Celpan, Iulian Andrei şi Ovidiu Bursuc. La “Antrenorul sucevean al anului” preferinţele au fost: Petru Ghervan, Silviu Casandra, Constantin Vlad, Victor Pancu şi Marian Pană iar la “Echipa suceveană a anului”: CS Universitatea Suceava, Cetatea Suceava, CSMU LPS Suceava, CSM Bucovina Suceava, CSAT Suceava.

Alina Petroaie nu este străină de fenomenul sport. În vară a mers pe “Areni” la meciurile din cadrul turneului intrenaţional de fotbal “4 regiuni pentru Europa” iar în turul actualei ediţii a Ligii Naţionale de handbal a fost prezentă ma majoritatea jocuruilor de pe teren propriu, disputate de elevii lui Petru Ghervan. În altă ordine de idei, Alina ne-a spus că nu pierde niciun meci al echipei naţionale de fotbal iar jucătorul preferat este Cristian Chivu, căpitanul tricolorilor.

Premiile doi şi trei au fost câştigate de Ştefan Roată din Pojorâta şi Mihai Andrici din Siminicea

Pe locurile 2 şi 3, stabilite în urma tragerii la sorţi au ieşit Ştefan Roată din Pojorâta şi Mihai Andrici din Siminicea. Cei au trimis numeroase taloane de concurs şi norul le-a surâs. Primul a câştigat 50 de euro iar cel de-al doilea un bax de vin. Numai bun pentru petrecerea de Revelion.

În ziarul de luni, 31 decembrie 2007, vom anunţa câştigătorii celor trei secţiuni: “ Sportivul sucevean al anului”, “Antrenorul sucevean al anului” şi “ Echipa suceveană a anului”.

0 comentarii: