duminică, 20 ianuarie 2008

Cu şansa a doua

Volei masculin • CSMU LPS Suceava



Prima echipă suceveană care va intra în focul competiţiilor oficiale din acest an este CSMU LPS Suceava. Voleibaliştii antrenaţi de Victor Pancu debutează astăzi în faza a II-a a Diviziei A2 Est, acolo unde vor înfrunta echipele CSU CSS Galaţi, Ştiinţa Bacău şi AS Niro Guard Bucureşti.

Cu şansa a doua

În prima etapă a acestei faze, sucevenii se vor deplasa pe terenul uneia dintre favoritele la promovarea în primul eşalon, Ştiinţa Bacău. "Am mai spus că nu avem şanse să ne batem cu echipele din Galaţi şi Bacău şi tocmai de aceea am hotărît să dau credit juniorilor", a spus antrenorul sucevenilor. Cei vizaţi de tehnicianul Victor Pancu sînt Chitic, Semeniuc, Rusu, Prodan, Cucuruzeac, Maxim şi Ilaş, dar pentru jocul de la Bacău vor face deplasarea şi Giurcă, Orăşanu sau Pietraru.

Victor Pancu nu este scutit de griji în ceea ce priveşte starea de sănătate a unora dintre componenţii formaţiei sale. "Mulţi dintre ei sînt răciţi şi nu s-au putut pregăti aşa cum se cuvine", a adăugat antrenorul echipei CSMU LPS. În această săptămînă voleibaliştii suceveni s-au antrenat în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, pentru a se adapta mai bine condiţiilor de joc de la Bacău.

În faza a II-a a competiţiei, cele patru formaţii vor porni cu punctajele rezultate din meciurile directe din faza I, urmînd ca acestea să se înfrunte în două manşe, fiecare cu fiecare.

Clasamentul la zi:

1. CSU CSŞ Galaţi 6 5 1 16–5 11

2. Ştiinţa Bacău 6 4 2 14–10 10

3. CSMU LPS Suceava 6 2 4 7–14 8

4. AS Niro Bucureşti 6 1 5 8–16 7

0 comentarii: