luni, 28 ianuarie 2008

Gheorghe Flutur vorbeşte despre o continuare a colaborării cu actualul primar al Sucevei, Ion Lungu

Acesta este mesajul pe care liderul judeţean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur l-a transmis la ultima conferinţă de presă către omologul său de la PNL Suceava, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu. Gheorghe Flutur a explicat că „am început în 2004, împreună cu Ion Lungu, un proiect pe termen mediu şi lung”, lăsând să se înţeleagă faptul că acest proiect nu a avut ca termen final anul 2008. Senatorul sucevean a mai spus că nu are nimic să-i reproşeze lui Ion Lungu, din punct de vedere al administrării celui mai important oraş din judeţ şi că se aşteaptă ca acesta „să ia cele mai înţelepte decizii şi de aici înainte”.

Gheorghe Flutur nu a negat faptul că ar dori ca primarul Sucevei să i se alăture în PD-L Suceava pentru construcţia politică pe care senatorul o plănuieşte la nivel local şi judeţean.

Ion Lungu face de ceva vreme obiectul unor intense speculaţii cu privire la viitorul său politic, în sensul că mai multe voci din PD-L Suceava l-au „dat” ca şi transferat la acest partid. Ion Lungu a fost unul dintre oamenii pe care senatorul Flutur s-a bazat în toată perioada în care a fost în PNL şi că lui Ion Lungu senatorul îi datorează în bună măsură locul pe care îl ocupă acum după ce primarul Sucevei a avut tăria să-l lase pe Gheorghe Flutur să ocupe primul loc pe listele PNL în perioada în care doar acest loc era eligibil în judeţul Suceava.

Până acum primarul Sucevei a infirmat zvonurile însă de două săptămâni acesta a refuzat categoric să declare ceva din postura de preşedinte al Organizaţiei judeţene Suceava a PNL.

0 comentarii: