luni, 25 februarie 2008

Comisarii de mediu au sanctionat 21 de gatere din judetul Suceava - 13:57

Doua avertismente si 12 amenzi însumând 10.000 de lei reprezinta bilantul controalelor efectuate saptamâna trecuta, la 21 de gatere din judetul Suceava, de catre comisarii de mediu, împreuna cu politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, transmite corespondentul AMOS News.


Seful Garzii Judetene de Mediu, Constantin Harasim, a declarat ca sanctiunile au fost aplicate, în general, pentru ca incintele nu erau salubrizate.

El a spus ca fata de anii trecuti, gaterele existente se prezinta mai bine, deoarece a scazut cererea de cherestea. Constantin Harasim a mai spus ca din aceasta cauza, multe instalatii de prelucrare primara a lemnului s-au închis, iar cele ramase functioneaza în conditii satisfacatoare din punct de vedere al protectiei mediului.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Your currеnt repοrt pгovіdes proven
necessary to uѕ. Ιt’s quite helpful аnd you're clearly extremely knowledgeable in this field. You have got exposed my personal eyes for you to various opinion of this kind of subject together with interesting and solid content material.

Look at my web blog: uni-duisburg-essen.de
Here is my web-site ... buy viagra online

Anonim spunea...

Youг οwn aгticle has confiгmeԁ
necessary to mе pеrsonallу.
It’s vеry informаtiѵe and you're obviously quite knowledgeable in this field. You have got popped my face for you to varying opinion of this specific topic together with intriguing and strong articles.

Feel free to visit my web blog; klonopin
Visit my blog :: alprazolam