miercuri, 13 februarie 2008

Starea lui Robert Marian s-a agravat


Starea tânărului director al Casei de Pensii Suceava, Robert Marian, s-a agravat. Potrivit medicilor bucureşteni, de la Spitalul Clinic Bagdasar Arseni, Robert Marian se află acum în comă de gradul IV, a fost diagnosticat cu fractură de coloană cervicală, hemoragii cerebrale şi în plămânul stâng. Medicii spun că s-ar putea să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar acest lucru nu poate fi făcut până când starea pacientului nu se stabilizează.
Robert Marian este internat în clinica de Neurochirurgie Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, unde a fost dus la scurt timp de la producerea tragediei. El a fost transportat la această unitate sanitară cu un avion al Armatei Române, în cursul nopţii trecute.
Directorul Casei de Pensii Suceava, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, a fost rănit când a ieşit din incinta Auto Mitric şi se îndrepta spre Suceava. El nu a acordat prioritate de trecere unei maşini Seat Leon, condusă regulamentar pe direcţia Fălticeni-Suceava de Bogdan Ciornei, un tânăr din Suceava, impactul dintre cele două maşini fiind extrem de violent.
Robert Marian a fost proiectat violent în geamul portierei din stânga faţă, de unde a fost scos de echipa de la „Descarcerare” a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sosită la faţa locului şi urcat într-o ambulanţă.
El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Suceava, unde i s-a acordat primul ajutor şi i s-au făcut o serie de investigaţii. După examenul tomografic la Spitalul Bethesda a fost readus la Urgenţă, unde a rămas până la sosirea avionului care l-a transportat la Bucureşti.

0 comentarii: