duminică, 18 mai 2008

Cetatea joacă cu o selecţionată a sucevenilor din Liga I

Regal fotbalistic



Miercuri după-amiază, de la ora 18.00, conducerea clubului de fotbal FC Cetatea Suceava a pregătit o surpriză pentru fanii echipei locale, într-un eveniment în care se va sărbători promovarea în al doilea eşalon fotbalistic.

În cadrul acestui eveniment va avea loc şi un meci între actuala formaţie a Cetăţii şi o selecţionată a jucătorilor din Suceava care evoluează în prezent în prima ligă. Între cei care au confirmat că vor da curs invitaţiei se află stelistul Dorin Goian, care speră să obţină acceptul selecţionerului Piţurcă pentru a juca măcar 15 minute, dinamovistul Lucian Goian, cel care va încerca să-l aducă şi pe colegul şi prietenul său, ieşenul Cristi Pulhac, ex-gălăţeanul Dorin Semeghin, Dorian Andronic şi Mihai Luca, de la FC Vaslui, Mihai Guriţă – fost jucător la Farul Constanţa, Constantin Bumbac -UTA Arad, Sergiu Brujan - Oţelul, Valeriu Bordeanu - Urziceni şi foştii componenţi ai Forestei, Ovidiu Ciobanu şi Dumitru Ene.

Oficialii suceveni mai aşteaptă confirmări din partea lui Cristian Şchiopu - Farul Constanţa şi Dănuţ Perjă - Rapid Bucureşti.

Dintre absenţii motivaţi îi amintim pe cei trei jucători de la FC Braşov, Mihai Roman, Robert Ilieş şi Eugen Nae, cei care încă nu au încheiat campionatul. Rapidistul Vasile Maftei şi ieşeanul Clement Pălimaru sunt plecaţi deja în vacanţă în străinătate, iar Ciprian Tănase se află la Craiova pentru a-şi rezilia contractul cu Universitatea.

Pentru cei dornici să sărbătorească alături de Cetatea Suceava revenirea în Liga a II-a, oficialii suceveni anunţă că intrarea pe stadionul Areni va fi liberă.