joi, 11 octombrie 2007

Programul politic local va fi „Biblia democratului sucevean”


Politica



Preşedintele Organizaţiei Municipale a PD Suceava, Florin Olaru Preşedintele Organizaţiei Municipale a PD Suceava, Florin Olaru a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă că fiecare membru al Biroului local al PD Suceava va trebui să prezinte, în termen de o săptămână, trei idei care să fie incluse în programul politic pentru alegerile locale din 2008. În această manieră, Florin Olaru spune că vor fi adunate 93 de idei pentru programul politic local, câte trei de la cei 31 de membri ai Biroului local al PD Suceava, astfel se va definitiva proiectul politic şi stabili programul pentru anul 2008, pentru alegerile locale.


Preşedintele Organizaţiei Municipale a PD Suceava a mai afirmat că programul politic stabilit va trebui însuşit de fiecare membru al organizaţiei, iar acesta va fi „Biblia democratului sucevean”.

Acesta a mai spus că pentru proiectele în domeniul administraţiei locale va iniţia constituirea unul „laborator de proiecte” cu membri ai partidului care doresc să fie incluşi pe lista de candidaţi, astfel că în funcţie de cum se vor implica, se va stabili şi echipa de candidaţi- „primul unsprezece”.

0 comentarii: