joi, 11 octombrie 2007

Topul firmelor



Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), filiala Suceava, va premia, mîine, cele mai profitabile firme din anul 2006. Festivitatea va avea loc la Conacul Domnesc, din Şcheia.

"Topul întreprinderilor private a devenit o tradiţie pentru Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii filiala din Suceava. Trebuie să apreciez rezultatele deosebite obţinute de multe firme sucevene", ne-a spus Mihai Deliu, preşedinte al Consiliului Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, filiala Suceava şi al Asociaţiei Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava. Pe lîngă CNIPMMR şi Asociaţia Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava organizatori mai sînt şi Patronatul Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava, reprezentat de preşedintele Liliana Agheorghicesei, şi Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Bucovina–Rădăuţi, condus de preşedintele Nicolae Preutesei.

"Clasamentele au fost întocmite în funcţie de profitul brut, numărul de angajaţi şi domeniul de activitate conform codului CAEN. În funcţie de unele performanţe realizate au fost acordate şi premii speciale, trofee speciale pentru crearea de locuri de muncă, introducerea de tehnologii moderne, dinamica deosebită a dezvoltării, tineri intreprinzători, femei manageri. Un lucru este clar agenţii economici privaţi indiferent de mărimea lor au un rol decisiv în economia judeţului Suceava şi aduc cea mai mare contribuţie, în mod direct şi indirect, la bugetul statului. Am dorit să evidenţiem care sînt cele mai bune firme din judeţul Suceava pe categorii de mărime pentru a crea modele, pentru a crea exemple care să stimuleze dezvoltarea spiritului antreprenorial", a explicat dl Mihai Deliu.

0 comentarii: