vineri, 21 decembrie 2007

„Anul 2007 este un an istoric pentru că acum au demarat marile proiecte”


Administratie



LUNGU2.Ion.PNL Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a prezentat joi, în cadrul conferinţei de presă bilanţul realizărilor din anul 2007. Potrivit şefului administraţiei locale sucevene obiectivele au fost îndeplinite în proporţie de 90 la sută. „Bilanţul pe acest an îl consider unul pozitiv. Anul 2007 este un an istoric pentru că acum au demarat marile proiecte, este o a doua modernizare a oraşului” a declarat primarul Sucevei.

Printre realizările menţionate de Ion Lungu se numără reabilitarea reţelelor de apă potabilă, de canalizare, şi a staţiei de tratare- epurare precum şi extinderea reţelelor de apa şi canalizare în Burdujeni-sat şi Iţcani, renovarea bazinului de înot acoperit de la Şcoala nr. 3 Suceava, modernizarea sălilor de sport de la Colegiile Naţionale „Petru Rareş” şi „Mihai Eminescu”, realizarea unor lucrări şi reparaţii curente la o serie de unităţi şcolare, finanţarea unor activităţi sportive, modernizarea Patinoarului artificial.

Tot la capitolul realizări primarul Ion Lungu a trecut licitaţia pentru Ruta ocolitoare a municipiului Suceava pe traseul E 85- Moara- Mihoveni- Pătrăuţi- E 85- Siret, care va prelua şi traficul de pe DN 576 dinspre Vatra Dornei, lucrări care vor demara în 2008.

Printre proiectele demarate şi nominalizate de edilul municipiului Suceava este Complexul de Afaceri ce va fi construit pe locul actualului stadion, Complexul sportiv ce va fi realizat la intrare în municipiul Suceava dinspre Fălticeni, Reabilitarea iluminatului public în municipiul.

0 comentarii: