vineri, 21 decembrie 2007

Rugbi. Divizia Naţională >> Rugbiştii lui Vlad au debutat cu dreptul în Play-out


Sport



CFR Braşov – CSM Bucovina Suceava 18 – 20

rugby CSM Buucovina În primul meci din Play-out, disputat joi, în deplasare, echipa locală de rugbi, CSM Bucovina Suceava a învins cu 20-18 pe CFR Braşov. Partida a fost extrem de echilibrată şi gazdele au fost foarte aproape de o victorie, conducând pe tabelă până în ultimele 5 minute ale întâlnirii.

La pauză scorul a fost egal, 10-10, după care a urmat o parte secundă plină de evenimente. Primii au marcat elevii lui Constantin Vlad, un eseu de penalizare care i-a distanţat la 17-10. Braşovenii au forţat însă şi au reuşit să revină în joc, întorcând scorul la 18-17 pentru ei. Cu 5 minute înainte de finalul meciului arbitrii au dictat o lovitura de penalitate pentru Bucovina Suceava şi Conache a marcat şi a dus scorul la 20-18 în favoarea formaţiei sale. Exact pe final de joc au primit o lovitură de penalizare la 15 metri, pe care însă au decis să o joace la mână, şi au ratat şansa celor 3 puncte. Scor final 20-18 pentru CSM Bucovina Suceava, victorie fără bonus şi cu un punct bonus defensiv la gazde.

Rugbiştii suceveni au acumulat 4 puncte în clasament şi au un final de an liniştit, aşteptând acum banchetul care va avea loc pe 27 decembrie.

0 comentarii: