vineri, 21 decembrie 2007

Expoziţie de artă, colinde şi muzică clasică la Biserica “Naşterea Maicii Domnului”


Timp Liber



in memorianAnsamblul arhitectural “In Memoriam” al bisericii “Naşterea Maicii Domnului” a găzduit vernisajul expoziţiei de artă plastică- Zugreni 2007, un concert de colinde dar şi muzică clasică. La evenimente au luat parte, alături de preotul Viorel Vârlan, artişti plastici, elevi şi profesori. “În această seară, Fundaţia In Memoriam are un dar de excepţie pentru dvs., respectiv o călătorie prin magia sunetului şi a culorii. Ne aflăm în acest an la a treia ediţie a acestui gen de manifestări speciale desfăşurate cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă în ansamblul architectural “In Memoriam” al Bisericii Naşterea Maicii Domnului”, a spus moderatoarea acţiunii, poeta Carmen Veronica Steiciuc.

Concertul de muzică clasică a fost susţinut de profesorii: Ilie Aurelian Zugrav şi Iohanes Raimond Onesciuc de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, Daniel Dragomirescu – asistent univ. drd. la Universitatea de Arte George Enescu din Iaşi, precum şi de elevii de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, îndrumaţi de profesorii lor, respectiv d-na prof. Doina Chişcă, dl. prof. Ciprian Constandache şi prof. Iohanes Raimond Onesciuc.

Lucrările expuse în sala “In Memoriam” aparţin artiştilor Puşa Pâslaru, Niculai Moroşanu, Oana Ruxandra Hrişcă, Vasile Anghel Siminiuc şi Corneliu Tincu precum şi unor elevi.

0 comentarii: