joi, 20 decembrie 2007

PSD Suceava spune că senatorul Gheorghe Flutur merită „Trofeul Pinocchio”


Politica



Ovidiu Dontu Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că senatorul Gheorghe Flutur trebuie să evalueze promisiunile făcute, în baza cărora a câştigat alegerile din 2004, în realizări. În opinia social-democraţilor, cota de realizare a promisiunilor este zero întrucât nici una din promisiuni, în special cele din agricultură, nu s-a concretizat.

Ovidiu Donţu a spus că senatorul Gheorghe Flutur merită „Trofeul Pinocchio” pentru „cele mai mari minciuni aruncate pe scena politică”, singura soluţie pentru a păcăli electoratul fiind iniţierea unui nou partid, PD-L.

„Tot staff-ul acestui partid s-a înfruptat din ciolanul puterii în ultimii trei ani”, a mai spus vicepreşedintele PSD Suceava care solicită senatorului Flutur să realizeze „decontul cu alegătorii”.

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a cerut, duminică, PSD „să postească pentru păcatele tranziţiei” arătând că membrii PSD sunt „primii chiriaşi beneficiari ai tranziţiei” şi că „nu au dreptul să ia în derâdere PD-L” pentru că au probleme de „decontare a tranziţiei”.

Flutur a spus într-o conferinţă de presă, că „a venit vremea schimbării” şi în judeţul Suceava, arătând că PDL îşi propune să obţină la alegerile locale viitoare, conducerea Consiliului Judeţean Suceava şi jumătate din numărul de primari.

0 comentarii: