Totuşi Biroul de evaluare a factorilor de risc, avizare şi autorizare sanitară din cadrul ASP Suceava , coordonat de dr. Daniela Cojocariu, a dat curs solicitării şi a evaluat condiţiile igienico-sanitare şi de funcţionalitate ale blocului alimentar de la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea autorizării sanitare a acestuia.
Şeful ASP Suceava, Odette Nicolae precizează că o serie din deficienţele care au generat suspendarea activităţii obiectivului la sfârşitul anului trecut au fost remediate, aspectul interior al spaţiilor de funcţionalitate
Directorul ASP Suceava a mai ţinut să sublinieze faptul că lucrările de renovare a blocului alimentar au fost sistate de către firma câştigătoare a licitaţiei din cauză că la sfârşitul anului trecut Ministrul Sănătăţii Publice nu a finanţat reparaţiile capitale pentru spitale. Odette Nicolae a mai adăugat că lucrările vor putea fi demarate imediat după asigurarea finanţării necesare de către Ministerul Sănătăţii.
Reabilitarea bucătăriei spitalului judeţean era absolut necesară având în vedere că şi DSVSA a avertizat conducerea unităţii că nu-i mai dă aviz de funcţionare dacă nu se iau măsuri de reparare şi igienizare. Pe timpul lucrărilor de reabilitare mâncarea a fost asigurată de către restaurantul Gloria al Regiei de Protocol, în baza unui contract, în urma licitaţiei.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu