miercuri, 16 ianuarie 2008

Barajul pentru promovare, abordat fără speranţe

Volei



Echipa de volei CSMU LPS Suceava este prima formaţie locală care intră în focurile competiţiilor oficiale, având prima etapă din play-off-ul seriei est a eşalonului doi al voleiului românesc la sfârşitul acestei săptămâni.

Deşi s-a calificat în faza care le dă posibilitatea să lupte pentru promovare, echipa noastră nu are nici ambiţii, nici speranţă la un loc care să-i asigure participarea la barajul pentru promovare.

„Echipele din Bacău şi Galaţi, care au un avantaj de două puncte faţă de noi din prima fază a campionatului, sunt mult prea puternice pentru a ne face speranţe că le-am putea depăşi. Prin urmare, voi folosi în toate meciurile şi jucătorii mai puţin experimentaţi, care au nevoie de meciuri pentru a-şi da drumul la joc. De fapt, acesta şi este obiectivul nostru, să formăm tinerii cu perspective pentru sezonul viitor”, a explicat antrenorul sucevean Victor Pancu.

Faţă de turul campionatului, la echipa locală nu va mai evolua ridicătorul Sasu, împrumutat până în luna mai la rivala din serie, Ştiinţa Bacău.

CSMU LPS Suceava are de jucat în acest play-off, în sistem tur-retur, cu formaţiile CSU Galaţi, Ştiinţa Bacău şi AS NIRO Bucureşti, doar ultimul adversar fiind mai accesibil pentru noi.

Pancu se bazează pe 12 jucători, patru cu experienţă şi opt foarte tineri, parte dintre aceştia din urmă fiind, speră antrenorul, viitorul echipei locale.

În prima etapă, sâmbătă 19 ianuarie, CSMU LPS joacă în deplasare, la Bacău.

0 comentarii: