duminică, 24 februarie 2008

Adolescentă de 17 ani, căutată de părinţi cu ajutorul Poliţiei



Părinţii unei adolescente în vârstă de 17 ani, din comuna Adâncata, au cerut sprijinul Poliţiei, pentru identificarea fiicei lor, dispărută de la domiciliu de mai bine de o săptămână.

Adriana-Loredana Anton a plecat de acasă pe data de 15 februarie a.c., în urma unei discuţii contradictorii cu tatăl ei, şi de atunci nu s-a mai întors la domiciliu. Părinţii adolescentei le-au spus poliţiştilor compartimentului din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale că fata lor a mai plecat de acasă, perioade în care a locuit în cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava.

La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare albă, scurtă până în talie, blugi de culoare albastru închis. Adriana-Loredana Anton are 1,70 metri înălţime, greutate circa 60 de kilograme, constituţie atletică, păr vopsit negru, ochi albaştri, ten deschis, faţa ovală. Ca semn particular, pe mâna stângă are o cicatrice de circa 3 centimetri, provenită în urma unei arsuri.

„Persoanele care pot da relaţii cu privire la minora în cauză sunt rugate să sune la numărul de telefon 0230-203.165 ori 112 –apel gratuit, sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

49 de cazuri de dispariţie în 2007, 14 de la începutul lui 2008

Potrivit subinspectorului Mărioara Moldovan, din cadrul compartimentului „Urmăriri”, anul trecut a fost solicitată urmărirea la nivel naţional a unui număr de 49 de minori dispăruţi de la domiciliu. Toţi au fost identificaţi şi reîncredinţaţi familiilor. De la începutul acestui an şi până în prezent, au fost înregistrate 14 cazuri de minori dispăruţi, dar, din fericire, poliţiştii au reuşit identificarea acestora. „În general vorbim despre tendinţa de vagabondaj a băieţilor, intenţia de a câştiga bani prin muncă sezonieră, iar în cazul fetelor intenţia de căsătorie sau concubinaj cu tineri neagreaţi de părinţi.... Principalul motiv, totuşi, este lipsa de comunicare cu părinţii”, explică subinspectorul Moldovan.

0 comentarii: