luni, 11 februarie 2008

SEFUL IJP SUCEAVA, RANIT INTR-UN ACCIDENT RUTIER

SEFUL IJP SUCEAVA, RANIT INTR-UN ACCIDENT RUTIER


Patru persoane, printre care seful Politiei Judetene Suceava, au fost ranite, sâmbata seara, într-un accident produs în Falticeni, unde un sofer nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, iar masina s-a ciocnit cu autoturismul condus de seful IJP Suceava, comisar sef Ioan Todirut.

Potrivit IJP Suceava, sâmbata seara, pe strada Sucevei din municipiul Falticeni, Gabi C. (41 ani) din localitate, care conducea un autoturism Dacia 1310, la iesirea dintr-o spalatorie auto nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga si nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Skoda Octavia condus regulamentar de comisar sef Ioan Nicusor Todirut, seful IPJ Suceava.

Cele doua masini s-au ciocnit, soferul Daciei fiind grav ranit, iar comisarul sef Ioan Nicusor Todirut si pasagerele din Skoda, Dana T. (28 ani) si Dorina S. (49 ani) au fost raniti usor.

Conform Politiei, ambii soferi purtau centura de siguranta si au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

IJP Suceava precizeaza ca a fost întocmit dosar penal în cazul lui Gabi C., pentru "vatamare corporala din culpa".

0 comentarii: