luni, 11 februarie 2008

Inspectorul şef Todiruţ, soţia şi soacra acestuia, accidentaţi



Comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, aflat sâmbătă seară la volanul unui autoturism în care se mai aflau soţia şi soacra sa, a fost implicat într-un accident rutier produs pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni.

Accidentul s-a petrecut pe fondul neatenţiei unui alt şofer, care nu a acordat prioritate.

Gabi Ciobanu, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Fălticeni, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia 1310, a încercat să iasă dintr-o spălătorie aflată în apropiere de strada Sucevei.

Bărbatul, au stabilit poliţiştii care au făcut ancheta, a virat la stânga şi a intrat pe strada principală fără a acorda prioritate de trecere autoturismului Skoda Octavia, condus de Ioan Nicuşor Todiruţ. Impactul a fost unul destul de violent, cele patru persoane aflate în maşini fiind accidentate.

Cel mai şifonat, cu o fractură la claviculă, a ieşit şoferul care a provocat accidentul. Comisarul şef Todiruţ, Dana Todiruţ, soţia acestuia, şi Dorina Smocot, soacra lui Todiruţ, au scăpat cu răni uşoare, care nu au necesitat internarea. Ambii şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la numitul C. Gabi sub aspectul comiterii infracţiunii de ”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

0 comentarii: