luni, 11 februarie 2008

Peste 3000 de abonamente gratuite eliberate în numai două zile



Mii de pensionari suceveni s-au grăbit să obţină abonamente gratuite pentru mijloacele de transport în comun din municipiul Suceava, chiar din primele zile de eliberare a acestora.

“Goana după gratuităţi” a început chiar de vineri, când a şi fost luată decizia de a fi eliberate aceste abonamente mai devreme, din cauza numărului mare de pensionari care veneau să le solicite, deşi data anunţată iniţial a fost de 15 februarie.

Cele trei ghişee ale TPL unde s-au eliberat aceste abonamente – în staţia Centru, staţia Obcini şi în spatele Hotelului Central, au fost asaltate de cereri de vineri de la amiază, de cum au ajuns de la Bucureşti abonamentele tipărite.

Cele trei ghişee au fost deschise şi sâmbătă, între orele 07:30 şi 15:30, încât, în primele două zile, au fost eliberate peste 3000 de abonamente gratuite, valabile timp de 6 luni.

Conform deciziei Consiliului local Suceava, abonamentele gratuite se oferă tuturor pensionarilor ale căror pensii nu sunt mai mari de 1000 de lei şi care se prezintă la ghişeele TPL cu buletinul, cuponul de pensie şi o fotografie tip buletin.

De astăzi, aceste abonamente speciale vor mai fi eliberate doar de la ghişeele TPL din Obcini şi din spatele hotelului Central, de pe strada Meseriaşilor, deoarece la ghişeul din staţia Centru vor fi eliberate abonamentele pentru elevi şi studenţi.

0 comentarii: