marți, 4 martie 2008

85% din spatiile comerciale ale Shopping City Suceava au fost contractate

shopping city suceava


Shopping City Suceava, primul centru comercial din judet, va fi deschis oficial in luna aprilie 2008, pana in prezent 85% din galeria comerciala fiind contractata.

Procesul de inchiriere este gestionat de compania Cushman&Wakefield Active Consulting.

"Shopping City Suceava are un numar de 120 de magazine, reprezentand produse din domeniul modei, de farmacii si centre de ingrijire, servicii, restaurante si fast-food-uri, precum si centre de recreere", a declarat Razvan Gheorghe, directorul general al agentiei.

Suprafata totala inchiriabila este de 48.000 de metri patrati, din care galeria comerciala se intinde pe 11.500 metri patrati, au declarat reprezentantii companiei.

Investitia este un joint-venture intre Investments si Argo Real Estate Opportunities Fund (fostul North Real Estate Opportunities Fund) si se ridica la circa 70 de milioane de euro.

Shopping City Suceava s-ar putea extinde in viitor cu inca 2.000-3.000 de metri patrati, suprafata destinata activitatilor de petrecere a timpului liber.

Shopping City Suceava este al doilea proiect al fondului Argo, dupa achizitia de la sfarsitul lui 2006 a 48 000 mp de spatiu inchiriabil la Sibiu (European Retail Park Sibiu).