duminică, 23 martie 2008

Bejinariu, indignat că Flutur a iniţiat o întâlnire a reprezentanţilor partidelor la care a lipsit


Bejinariu, indignat că Flutur a iniţiat o întâlnire a reprezentanţilor partidelor la care a lipsit (Imagine: Mediafax Foto)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu şi-a exprimat, duminică, indignarea faţă de faptul că senatorul Gheorghe Flutur nu a participat la întrunirea reprezentanţilor partidelor parlamentare sucevene, privind delimitarea colegiilor electorale, pe care a solicitat-o.

Bejinariu a declarat că nu poate califica gestul lui Gheorghe Flutur, care a solicitat întâlnirea pentru delimitarea colegiilor electorale ca apoi el să fie singurul care lipseşte.

"Cred că Gheorghe Flutur nu a venit pentru că se consideră prea important. Şi-a trimis caporalii şi nici măcar locotenenţii", a spus Bejinariu.

El consideră că Flutur are "o gândire şi o atitudine de vătaf" şi că vrea să conducă prin intermediari.

"Are atitudine de vătaf şi aşa îşi doreşte să conducă, prin intermediari", a spus deputatul PSD.

La solicitarea partidelor politice, Prefectura Suceava a organizat, sâmbătă, o primă întâlnire pe tema delimitării colegiilor electorale, la care au participat reprezentanţii partidelor parlamentare sucevene, la nivel de preşedinţi de organizaţii, mai puţin PDL, care a fost reprezentat de vicepreşedinţi.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care a cerut organizarea unei întâlniri între partide pentru stabilirea de comun acord a colegiilor electorale, a anunţat că nu va participa la această întrunire pentru că trebuie să fie prezent la o lansare de candidaţi PDL din Galaţi.