duminică, 23 martie 2008

Robert Marian a ieşit de la Reanimare

Veşti bune


Directorul Casei de Pensii Suceava, internat la Spitalul Bagdasar Arseni în luna februarie, în urma unui grav accident rutier, a părăsit Reanimarea. În cursul acestei săptămâni, Robert Marian a fost transferat din Reanimare în secţia de Neurochirurgie din cadrul aceleiaşi unităţi sanitare.

Purtătorul de cuvânt al spitalului bucureştean, dr. Florin Bica, a declarat ieri că starea pacientului este bună, iar săptămâna viitoare acesta va începe şedinţele de recuperare.

Directorul Casei de Pensii Suceava a fost rănit în cursul lunii februarie într-un grav accident de circulaţie produs la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, pe porţiunea de drum din dreptul firmei Auto Mitric. Aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, Robert Marian a fost rănit când ieşea din incinta Auto Mitric şi se îndrepta spre Suceava.

El nu a acordat prioritate de trecere unei maşini Seat Leon, condusă regulamentar pe direcţia Fălticeni-Suceava de un tânăr din Suceava, impactul dintre cele două maşini fiind extrem de violent.

Robert Marian a fost proiectat violent în geamul portierei din dreapta faţă, de unde a fost scos de echipa de la „Descarcerare” a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sosită la faţa locului.

El a fost internat iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, pentru ca după câteva ore să fie transportat la Bucureşti, la spitalul Bagdasar-Arseni, cu un avion al Armatei Române.