marți, 2 septembrie 2008

Handbaliştii îşi mai trec pe "răboj" o "victimă" în amicale

În ultimul turneu de pregătire înaintea debutului oficial de sezon care va avea loc sâmbătă, 6 septembrie în deplasare la Dinamo Baumit Bucureşti, CS Universitatea Suceava a jucat într-un turneu găzduit de Odorheiul Secuiesc. Deşi la început la această competiţie ar fi trebuit să mai participe încă două formaţii, una din Ungaria şi una din Serbia, acest lucru nu s-a întâmplat şi sucevenii au evoluat doar împotriva echipei UCM Reşiţa şi a gazdelor de la HC Odorhei.

În prima partidă sucevenii au dat piept cu câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Challenge Cup, UCM Reşiţa formaţie pregătită de antrenorul naţionalei masculine a României, Aihan Omer. La capătul unui meci dramatic, CS Universitatea Suceava a învins cu 33-32. În cel de-al doilea joc al turneului, care a avut loc în aceeaşi zi, CS Universitatea Suceava a pierdut cu 34-28 în faţa celor de la HC Odorhei.

“Am folosit echipa de bază în jocul cu UCM Reşiţa, în timp ce în partida cu HC Odorhei am utilizat întreg lotul de jucători. Primul meci a fost unul exploziv, cel de-al doilea unul mai .

Sper să ne descurcăm la fel de bine ca în partida cu puternica UCM Reşiţa şi cu Dinamo. Lotul nostru este valid, nu am forţat prea mult şi de teama unor accidentări.

O singură problemă ne deranjează oarecum şi anume aceea că partidele noastre de campionat sunt programate tot sâmbăta la concurenţă cu meciurile de fotbal şi cele de rugby. Vom încerca până marţi, 2 septembrie, să schimbăm cât de cât ora de disputare a partidelor pentru că avem nevoie de suporterii noştri” a declarat antrenorul principal al formaţiei CS Universitatea Suceava, Petru Ghervan.