miercuri, 19 septembrie 2007

Strada Mărăşti, închisă până mâine dimineaţă

• Microbuzele maxi-taxi vor circula pe varianta Mărăşeşti – Cireşoaia – Veronica Micle şi retur

Răbdarea şoferilor care vor tranzita astăzi zona Catedralei „Naşterea Domnului” din Suceava va fi pusă din nou la încercare, din cauza închiderii străzii Mărăşti. Decizia municipalităţii de a restricţiona traficul în zona Mărăşeşti are drept motiv efectuarea unor săpături pentru înlocuirea conductelor de termoficare ce traversează strada Mărăşti, în zona Băii Publice.
Accesul autovehiculelor şi al pietonilor pe această stradă va fi interzis de astăzi, de la ora 7.00, până mâine, la ora 7.00, pe porţiunea situată între intersecţia de la Catedrală şi Baia Publică.
Circulaţia autobuzelor Societăţii de Transport Public Local (TPL) Suceava nu va fi afectată deoarece pe strada Mărăşeşti, inclusă în traseul acestor mijloace de transport în comun, se va circula normal. Traseele pentru transportul public complementar de călători, realizat cu microbuze (maxi-taxi) vor fi deviate pe străzile Mărăşeşti – Cireşoaia – Veronica Micle şi retur, cu respectarea vechilor staţii de îmbarcare/debarcare.
Circulaţia pe strada Nicolae Bălcescu a fost redeschisă, dar numai parţial, pe sensul de mers de la McDonald’s, spre hotelul Central, în timp ce strada Anastasie Crimca, din zona Palatului de Justiţie, rămâne închisă şi astăzi. Se pare că următoarea stradă închisă din cauza lucrărilor la reţeaua de termoficare va fi Petru Rareş, în zona Pieţei Mari, şi în sensul giratoriu din apropierea Colegiului Ştefan cel Mare.

0 comentarii: