duminică, 9 decembrie 2007

"Festivalul internaţional de creaţie pentru copii: C-lung Moldovenesc"


Centrul Scolar, Campulung Moldovenesc in parteneriat cu Organizatia Tinerilor Etnici Romani din Moldova desfasoara proiectul "Festivalul international de creatie pentru copii: C-lung Moldovenesc", in perioada 17 - 23 decembrie in Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, Romania. Proiectul consta in realizarea unei tabere internaţionale de creaţie pentru cei aproximativ 100 de copii cu dizabilităţi, din cadrul Centrului Şcolar.

Pe parcursul derulării acestui proiect vor fi antrenaţi toţi copii din cadrul Centrului Şcolar, cu precadere cei talentaţi, în domeniile: muzica, dans, arte plastice, vor fi utilizate metode de educaţie non-formale, care contribuie semnificativ la dezvoltarea personală a copiilor. Vor fi promovati copii talentaţi prin desfăşurarea spectacolului “În întâmpinarea lui Moş Crăciun” şi a expoziţiei cu vanzare :“Am creat pentru Moş Crăciun” (în cadrul căreia vor fi expuse decoraţiuni de iarnă - create în timpul taberei). Banii strânsi vor fi distribuiţi în contul şcolii şi utilizaţi pentru construirea unei noi şcoli.

Anuntam recrutarea participantilor pentru proiect.

Cerinte fata de candidati:

· Cetateni ai Republicii Moldova;

· Virsta: 18-30 ani;

· Posibilitate de participare pe tot parcursul proiectului;

· Seriozitate si motivatie.

Organizatorii asigura cazarea si masa, participantii vor achita transportul, nu se percepe o taxa de participare.

Pentru detalii si inscriere persoanele interesate sunt rugate sa trimita un e-mail la adresa: oterm_iasi@yahoo.com, pana in data de 13 decembrie 2007, ora 24:00.

Persoana de contact:

Oxana Sirbu – Presedinte OTERM

Telefon de contact: 0741533258

0 comentarii: