miercuri, 9 iulie 2008

Consilierul local PD-L Mona Săndulescu, director adjunct la Protecţia Copilului

Numire



Consilierul local PD-L Mona Săndulescu a fost numită director adjunct administrativ la Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului Suceava, instituţie subordonată Consiliului Judeţean. Ea va ocupa funcţia interimar, până la organizarea unui concurs.

Săndulescu ne-a declarat că postul era vacant şi nu a fost nici o problemă să-l ocupe. „Nu mă duc să iau locul nimănui. Acest post era liber”, a afirmat, ieri, consilierul local.

Ea a preferat o funcţie de adjunct în această instituţie deoarece cea de director general al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, ocupată în prezent de Gheorghe Straton, este funcţie publică. Dacă ar fi devenit funcţionar public, Mona Săndulescu ar fi trebuit să renunţe la mandatul de consilier local, implicit la funcţia de şef al Comisiei de urbanism din Consiliul Local Suceava.

Celelalte funcţii de director adjunct din Direcţia de Asistenţă Socială sunt ocupate de Ionel Ivan şi de Răzvan Filip. Mona Săndulescu şi-a preluat funcţia, în care a fost numită prin dispoziţie a directorului Straton, vineri, 4 iulie.

Conform directorului Gheorghe Straton, cea care i-a spus că ar dori să fie director adjunct la instituţia condusă de el a fost chiar Mona Săndulescu.

„Postul era vacant de mai mult timp, aici sunt foarte multe probleme de rezolvat, aşa că nu a fost nici o problemă să-l ocupe doamna Săndulescu. Ea şi-a exprimat dorinţa în acest sens”, a precizat Gheorghe Straton.