miercuri, 5 decembrie 2007

Control la ARR Suceava


Actualitate



Supuran SorinInspectori din cadrul Autorităţii Rutiere Române de la Bucureşti anchetează în momentul de faţă modul în care mai mulţi operatori rutieri din judeţul Suceava au reuşit să „fenteze” legea şi să obţină certificate de competenţă profesională deşi nu au dat examenele necesare. Directorul general al ARR, Sorin Supuran a declarat marţi, la Suceava că acest control este unul foarte serios şi că la nivelul reprezentanţei de la Bucureşti au fost date afară din serviciu 8 persoane pentru modul în care au acţionat fără să respecte legea.

„Sunt câteva cazuri de persoane care au depus dosarul la Suceava, au primit certificatul dar nu au fost la examinare. Vom fi foarte atenţi şi la final vom lua măsurile care se impun”, a spus Sorin Supuran.

Acesta s-a arătat contrariat de faptul că pe fişele de programare persoanele apăreau ca fiind prezente dar în realitate ele nu fuseseră la examinare. Acest certificat este necesar firmelor pentru licenţiere în vederea transportului de persoane sau de mărfuri periculoase.

0 comentarii: