joi, 27 decembrie 2007

Poliţişti atacaţi cu ciocanul de un tânăr beat

Pericol public



Poliţiştii comunei Dărmăneşti au fost nevoiţi să folosească spray-ul lacrimogen şi bastoanele de cauciuc din dotare pentru a calma un tânăr din localitate, care lovise două persoane cu un ciocan în cap.

Toată povestea s-a petrecut duminică după-amiază, atunci când o femeie din comună a sunat la Poliţie şi a anunţat faptul că ginerele ei, Florin D., în vârstă de 24 de ani, face scandal, agresând familia, dar şi pe cei care treceau prin faţa casei. Tânărul era într-o stare avansată de ebrietate şi s-a apucat să distrugă bunurile de prin casă. Pentru că soacra a început să-l apostrofeze, tânărul a lovit-o cu un ciocan în cap, după care a ieşit în drum şi i-a aplicat acelaşi „tratament” şi unui minor în vârstă de 15 ani, care trecea întâmplător prin zonă cu bicicleta.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la locul scandalului, Florin D. a sărit cu ciocanul şi la oamenii legii, motiv pentru care aceştia din urmă i-au pulverizat mai multe jeturi de spray lacrimogen în faţă şi l-au calmat cu câteva bastoane de cauciuc.

Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, însă medicii le-au permis să se întoarcă la domiciliu, după ce le-au acordat primele îngrijiri medicale.

Florin D. a fost internat de poliţişti în Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava.

0 comentarii: