duminică, 27 ianuarie 2008

Adomnicăi: Băsescu va rămâne în istorie ca simbol al dezbinării naţionale


Adomnicăi: Băsescu va rămâne în istorie ca simbol al dezbinării naţionale


Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat, vineri, că, din cauza comportamentului conflictual al preşedintelui Traian Băsescu, la aniversarea Unirii de la Iaşi s-a dansat "hora dezbinării".

Adomnicăi a spus, într-o conferinţă de presă, că, la Iaşi, s-a văzut din nou imposibilitatea de comunicare între preşedinte şi premier.

"Am avut hora dezbinării din cauza comportamentului conflictual al preşedintelui", a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că preşedintele Traian Băsescu a reuşit să creeze un conflict general, între instituţii, între partide, chiar între cele care au colaborat în alianţă, dar şi un conflict între generaţii atunci când la promulgarea legii pensiilor a arătat că banii pentru creşterea veniturilor pensionarilor ar fi trebuit alocaţi învăţământului.

"Dacă Alexandru Ioan Cuza rămâne în istorie ca un simbol al unirii, Traian Băsescu va acoperi o pagină neagră din istorie ca simbol al dezbinării naţionale", a mai spus deputatul PSD.

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu s-au prins în hore separate, joi, la Iaşi, şeful statului fiind asaltat de mulţimea prezentă la manifestările prilejuite de împlinirea a 149 de ani de la Unirea Principatelor Române.

0 comentarii: