duminică, 3 februarie 2008

Au pierdut şi revanşa

Juventus Fălticeni


Fălticenenii au pierdut şi revanşa în amicalurile disputate în cantonamentul de la Vatra Dornei cu băcăuanii de la Pambac. În ciuda rezultatului nefavorabil, antrenorul Ovidiu Murariu se declară parţial mulţumit de jocul elevilor săi.

Din păcate unul din jucătorii de bază, fundaşul Florin Ailenei, a suferit o accidentare gravă, posibilă fractură de claviculă, care l-ar putea face indisponibil pentru debutul returului. Staful tehnic aşteaptă verdictul medicilor de la Suceava. Alţi patru jucători uşor accidentaţi, Mihai, Şuleru, Constantin şi Colban, au fost menajaţi. "Se putea şi mai bine şi cred că ne-am atins obiectivul în stagiul de pregătire de la Vatra Dornei. Unora dintre jucători le lipseşte experienţa. Avem un lot tînăr, dovadă fiind faptul că în repriza a doua am folosit patru juniori în teren. Cu multă muncă, chiar dacă va fi de durată, vom aduce echipa la nivelul pe care ni-l dorim toţi. Cerem răbdare de la suporteri şi de la cei care ne sprijină, să putem munci cu aceşti copii tineri şi valoroşi. Dacă ei vor înţelege că trebuie să dea totul pentru această echipă, atunci vom fi pe drumul cel bun", ne-a declarat Ovidiu Murariu.

După stagiul montan, Juventus Fălticeni îşi reia luni pregătirile la Fălticeni, cei trei antrenori studiind posibilitatea efectuării a două antrenamente pe zi. Miercuri, "juventinii" vor susţine o nouă partidă de verificare, la Bacău, cu Aerostar.

În partida cu Pambac, Juventus a folosit două formule de joc: repriza I – Zaharie – Craiu, Ciocîrlan, Munteanu, Bolohan, Matei, Pantea, Zaremba, Ov.Bosancu, Păcurar, Vrabie; repriza a II-a – Iederan – Craiu, Berezovschi, F.Ailenei, Cozma, Luchian, Cara, Pantea, Tomescu, Prisacă, Turineac.

0 comentarii: