duminică, 3 februarie 2008

Concursul "Istorie şi societate în dimensiune virtuală", la a V-a ediţie



A V-a ediţie a Concursului Naţional “Istorie şi societate în dimensiune virtuală” se va desfăşura în perioada 4–7 februarie, la Colegiul de Informatica “Spiru Haret”, din Suceava, transmite corespondentul AMOS News.

Lucrarile vor fi sustinute marti si miercuri, iar festivitatea de premiere va avea loc pe 7 februarie, la Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava.
Vor intra in competitie 65 de elevi din 35 de judete, la sectiunile Istorie si Socio-Umane, cu subsectiunile Pagini Web si Soft Educational.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Suceava, Laura Hacman, a declarat ca la acest concurs judetul nostru se prezinta cu patru elevi.

Hacman a tinut sa precizeze ca la aceasta editie s-au solicitat toate conditiile tehnice necesare, conexiune la internet si webcam, pentru ca unul dintre concurenti – elev in clasa a XII-a, din Arad, care nu se poate deplasa – sa isi poata prezenta juriului lucrarea, la sectiunea Istorie-Pagini Web, de la domiciliu, in direct. Deoarece n-au mai existat astfel de situatii pana acum, ISJ Suceava a solicitat si a primit aprobarea Ministerului Educatiei pentru ca elevul aradean sa participe la concurs de la domiciliu, prin internet.

0 comentarii: