joi, 27 martie 2008

Liberalii cer adversarilor politici să renunţe la făţărnicie


Politica




Preşedintele Organizaţiei municipale Suceava a PNL, viceprimarul Angela Zarojanu, a cerut liderilor PD-L şi PSD din municipiul reşedinţă de judeţ să renunţe la „făţărnicie” şi să nu mai iasă în mass-media cu apeluri la calm şi la decenţă în limbaj, în condiţiile în care PD-L şi PSD şi-au făcut un titlu de glorie în a-i ataca pe liberali „în mod nejustificat”.

„PD-L nu se sfieşte să apară cu tot feluri de apeluri mieroase, pentru ca adevăraţii lideri să promoveze atacuri presărate cu vorbe grele şi cu cât mai multe neadevăruri”, a precizat Angela Zarojanu. Ea este de părere că cei din PD-L au ca „temă acasă” atacurile zilnice la adresa PNL şi a remarcat că cele mai virulente atacuri vin, culmea, din partea celor care „au trădat valorile liberale autentice” şi „s-au refugiat sub pulpana pardesiului lui Gheorghe Flutur”.

„Este dureros pentru noi să vedem aceste lucruri şi este incalificabil pentru ei. Fac un apel către locuitorii municipiului şi judeţului să analizeze cum se prezintă liderii PD-L şi PSD şi, în funcţie de asta, să se exprime la vot”, a mai ţinut să adauge liderul liberalilor suceveni.

Angela Zarojanu nu înţelege de ce „fugarii din PNL” atacă partidul din care au făcut parte, în condiţiile în care PSD este „adversarul tradiţional al liberalilor”, iar războiul ar trebui îndreptat spre alte personalităţi politice.